Warning Warning: I am able to write to the configuration file: /home/beia/public_html/shop/includes/configure.php. This is a potential security risk - please set the right user permissions on this file.
osCommerce Contact  My Account  Cart Contents  Checkout  
  Top » Catalog » DECT phones » Siemens » Telefon DECT » Reviews My Account  |  Cart Contents  |  Checkout   
Categories
Accesorii centrala telefonica (14)
Accesorii telefon (6)
ADSL centrala telefonica-> (2)
Aplicatii CT centrala telefonica (9)
Call center centrale telefonice (3)
Casti call-center (2)
Centrala telefonica analogica (1)
Centrala telefonica digitala (1)
CENTRALE TELEFONICE-> (24)
Centrale telefonice IP (6)
DECT phones-> (35)
  AEG (5)
  Alcatel (2)
  Hagenuk (5)
  Philips NEC (1)
  Siemens (22)
Desktop PC->
Fax centrala telefonica (2)
ISDN EICON cards telephony (5)
Laptop PC->
Networking - passive connectivit-> (14)
PDA / PocketPC->
Professional Services PABX (4)
Retele wireless WLAN (4)
Retelistica - active-> (4)
Security Alarm surveillance
Servers-> (1)
Software centrala telefonica (1)
TELEFON (8)
Telefon analogic-> (15)
Telefon digital centrale telefon-> (18)
VoIP centrala telefonica (7)
Manufacturers
What's New? more
Gigaset HD pad with Android
Gigaset HD pad with Android
Must be logged in for prices!
Quick Find
 
Use keywords to find the product you are looking for.
Advanced Search
Information
Shipping & Returns
Privacy Notice
Conditions of Use
Contact Us

Parteneri centrale telefonice Siemens

Centrala telefonica Siemens

Distribuitor Siemens
Facebook

Twitter

Google+

Youtube

Pinterest

StumbleUpon

Blogger


Iluminat exterior / interior, Aparataj electric, Accesorii cabluri electrice
UNILUX INTERNATIONAL
Beia - profitromania.ro

Harta site

Call Center and Customer Care Conference & Expo (CCExpo) - Va invitam sa ne vizitati la stand-ul nostru, JW Marriott Grand Hotel Bucuresti in perioada 9-10 Aprilie 2014

Beia Consult International va participa la Customer Care Conference & Expo 2014

Gigaset SL780 - DECT Siemens cordless phone ECO+ plus
[Telefon DECT]
Must be logged in for prices!
by George Suciu Date Added: Thursday 19 February, 2009
Siemens Home and Office Communication Devices (SHC) prezinta noul model de top Gigaset SL780. Tehnologia rafinata a condus la crearea unui design cu totul deosebit ce a fost recompensat cu premii. Pentru realizarea acestui telefon a fost utilizata o serie de materiale noi. Pentru prima oara in istoria telefoanelor cordless, rama receptorului si baza sunt realizate din metal, acest design unic fiind premiat cu "Red.Dot Honorable Mention". Pentru usurinta in utilizare Gigaset SL780 a a fost recompensat cu premiul "IF communication design 2008". Un nou concept de meniu, o tastatura ergonomica cu o tehnologie "metal dome" si un display color foarte generos acestea sunt elementele ce fac din acest produs un aparat user friendly. Modul Eco Plus este o alta caracteristica intalnita pentru prima oara: baza transmite semnale numai atunci cand apeluri sunt primite/efectuate.

SHC, liderul de piata pentru telefonia DECT in Europa ofera acum modelul Gigaset SL780, un telefon ce intruneste cele mai inalte standarde de design, tehnologie si grija fata de mediu. A fost acordata o atentie speciala utilizarii cu usurinta a aparatului: utilizatorii pot naviga in sistemul de meniu creat din icon-uri intuitive folosind o tasta centrala cu 5 directii (4 directii plus o tasta de mijloc). Tehnologia "metal dome" folosita in realizarea tastelor confera o senzatie sporita de confort. Vizualizarea optima este realizata prin display-ul color generos TFT QVGA cu 256,000 de culori (240 x 320 pixeli). In plus, telefonul este dotat cu o excelenta calitate a sunetului chiar si atunci cand este utilizat pe modul handsfree full duplex. Daca se doreste, sunetul poate fi reglat pe mute si se pot defini utilizatorii VIP atunci cand telefonul suna se emite un semnal acustic, in ciuda faptului ca telefonul a fost setat pe mute".

Un control mai bun al contactelor

Pentru a permite un management optim al contactelor, Gigaset SL780 are o agenda foarte mare, oferind pana la 500 de noi entry-uri in formatul vCard. Multumita soft-ului Gigaset QuickSync datele pot fi usor sincronizate cu un PC (Microsoft Outlook) printr-un cablu mini USB sau Bluetooth. Noile receptoare sunt deasemenea dotate cu un calendar, astfel incat utilizatorii au posibilitatea de a pastra o evidenta a intalnirilor sau evenimentelor personale.

Prietenos cu mediul si atent la consumul de energie

Siemens Gigasets SL780 este echipat cu tehnologia ECO, fiind capabil sa consume cu pana la 60% mai putina energie fata de telefoanele conventionale. In plus, energia poate fi economisita prin modul ECO, ce taie puterea de transmisiune cu pana la 80% in timpul convorbirilor. Mai mult de atat, cu ajutorul noului mod Eco Plus, puterea de transmisiune este oprita complet in standby si in timpul incarcarii si este reactivata numai in momentul in care este efectuat sau primit un apel.

Durabil si expansibil

Pentru a fi in permanenta la zi, Gigaset SL780 ofera o modalitate simpla de updatare a software-ului prin adaugarea de functiuni prin intermediul internetului. Prin combinatie cu o statie de baza Gigaset IP se asigura si broadband voice transport prin HDSP (High Definition Sound Performance). Bazele noilor modele Gigaset pot opera cu pana la sase receptoare. Daca se doreste se pot inregistra casti cordless Bluetooth sau se pot folosi casti cu iesire Slim Lumberg. Deasemenea, acest model poate fi combinat cu Gigaset HC450 intercom.

Disponibilitate

Modelul Gigaset SL780 este disponibil de la inceputul lunii decembrie. Alaturi de acest model este disponibila si versiunea cu robot integrat (Siemens Gigaset SL785).


Gigaset SL780 Gigaset SL785
Gigaset Communications Austria GmbH este marca inregistrata a Siemens AG. Compania, cu sediul central in Mnchen, Germania, distribuie produse de calitate superioara sub brandul Siemens Gigaset. Protofoliul include retele fixe de telefonie, sisteme Voice over IP, routere, gateway-uri, solutii software, dar si sisteme WIMAX si produse home media. In Europa, Gigaset Communications este lider de piata pentru telefoanele DECT. Cea mai mare parte a productiei este realizata in Bocholt, Germania; aici sunt realizate si dezvoltate produsele Gigaset indeplinind cele mai stricte standarde de mediu si calitate.

Rating: 5 of 5 Stars! [5 of 5 Stars!]
Back Write Review

Add to Cart

Shopping Cart more
0 items
Manufacturer Info
Siemens
Siemens Homepage
Other products
Notifications more
NotificationsNotify me of updates to Gigaset SL780 - DECT Siemens cordless phone ECO+ plus
Tell A Friend
 
Tell someone you know about this product.
Reviews more
Gigaset SL780 - DECT Siemens cordless phone ECO+ plus
Siemens Home and Office Communication Devices (SHC) prezinta ..
5 of 5 Stars!
Languages
Romana English Deutsch Espaņol
Currencies

Copyright © 2003 Beia E-commerce
Powered by Beia

Beia Siemens System Partner