Warning Warning: I am able to write to the configuration file: /home/beia/public_html/shop/includes/configure.php. This is a potential security risk - please set the right user permissions on this file.
osCommerce Contact  My Account  Cart Contents  Checkout  
  Top » Catalog » Diverse » Press Release » Beia Consult International makes retrospective of 2013 My Account  |  Cart Contents  |  Checkout   
Categories
Accesorii centrala telefonica (14)
Accesorii telefon (6)
ADSL centrala telefonica-> (2)
Aplicatii CT centrala telefonica (9)
Call center centrale telefonice (3)
Casti call-center (2)
Centrala telefonica analogica (1)
Centrala telefonica digitala (1)
CENTRALE TELEFONICE-> (24)
Centrale telefonice IP (6)
DECT phones-> (35)
Desktop PC->
Fax centrala telefonica (2)
ISDN EICON cards telephony (5)
Laptop PC->
Networking - passive connectivit-> (14)
PDA / PocketPC->
Professional Services PABX (4)
Retele wireless WLAN (4)
Retelistica - active-> (4)
Security Alarm surveillance
Servers-> (1)
Software centrala telefonica (1)
TELEFON (8)
Telefon analogic-> (15)
Telefon digital centrale telefon-> (18)
VoIP centrala telefonica (7)
Manufacturers
What's New? more
Gigaset HD pad with Android
Gigaset HD pad with Android
Must be logged in for prices!
Quick Find
 
Use keywords to find the product you are looking for.
Advanced Search
Information
Shipping & Returns
Privacy Notice
Conditions of Use
Contact Us

Parteneri centrale telefonice Siemens

Centrala telefonica Siemens

Distribuitor Siemens
Facebook

Twitter

Google+

Youtube

Pinterest

StumbleUpon

Blogger


Iluminat exterior / interior, Aparataj electric, Accesorii cabluri electrice
UNILUX INTERNATIONAL
Beia - profitromania.ro

Harta site

Call Center and Customer Care Conference & Expo (CCExpo) - Va invitam sa ne vizitati la stand-ul nostru, JW Marriott Grand Hotel Bucuresti in perioada 9-10 Aprilie 2014

Beia Consult International va participa la Customer Care Conference & Expo 2014

News and Site Information. HEADING_TITLE
Beia Consult International makes retrospective of 2013   Date: Tuesday 28 January, 2014
News Summary:
     Beia Consult International a participat in mai 2013, alaturi de alte 7 firme romanesti, la a treia misiune economica de IT si software in Brazilia, iar anul acesta, va participa la CeBIT 2014. Beia Consult, un important furnizor de solutii si echipamente de telecomunicatii, face retrospectiva anului 2013 a partenerilor InVision, Snom, Media5, LANCOM, Dasan, FMT Rutenbeck, Dialogic, Voxtron, Siemens Gigaset, Unify, Enterasys, innovaphone, 3DS Exalead si Hughes.

News Content:
     Innovaphone lanseaza noul Office Integration, care face posibila actualizarea informatiilor diponibile utilizatorilor din innovaphone Unified Communications client myPBX, precum si de pe telefonul IP innovaphone si din toate aplicatiile MS Office.
      Site-ul innovaphone este acum disponibil si in limba poloneza, precum si in limba germana, engleza, franceza, italiana, olandeza si spaniola.

      Siemens Romania, impreuna cu Nokia, au anuntat in iulie faptul ca s-a stabilit o intelegere finala, in urma careia Nokia va achizitiona intregul procent de 50% din actiuni. In 2013, Siemens a prezentat un nou brand, intr-o noua viziune pentru companie. Pe 15 octombrie, compania s-a reintrodus in lumea comunicatiilor pentru intreprinderi cu noul brand Unify.

      Unify este recunoscuta ca "Enterprise Trusted Advisor" de catre profesionistii IT si este clasata in top trei in randul furnizorilor. De asemenea, compania a fost numita "Leader in the Magic Quadrant for Corporate Telephony" de catre Gartner Inc, toate acestea la nici o luna de la integrarea noului brand.
      Unify a introdus in 2013 OpenScape 4000, o platforma ce ofera o multitudine de caracteristici UC, iar in ianuarie 2014, pe langa simplificarea comunicatiilor unificate prin licentiere Enterprise, compania a imbunatatit si OpenScape Contact Center Suite.

      Gigaset a avut un an al inovatiilor, compania intrand pe piata interfoanelor pentru bebelusi, iar in decembrie, a lansat primele doua modele de tablete Gigaset.
Monitoarele pentru copii au intrat pe piata sub trei modele, dar cu specificatii comune, cum ar fi putere de economisire, radiatii scazute si interfata securizata. Cele trei interfoane contin senzori de temperatura, umiditate si zgomot si au incorporate cantece de leagan, toate acestea intr-un design placut si modern.
      Tabletele Gigaset au avut un succes cu mult mai mare, compania anuntand ca la nici doua saptamani de la lansarea acestora, sute de blog-uri, reviste online si portaluri au realizat review-uri pozitive pentru cele 2 modele.
      Toate aceste produse inovative, de la telefonul SL930A si pana la tabletele HD cu Android, fac parte din strategia companiei pe 2015.

      Snom Technology AG, un dezvoltator si furnizor de telefoane IP, s-a extins in 2013 prin parteneriate importante cu Telinta, Brekeke, HP si Elastix. Fiecare parteneriat a avut ca rol imbunatatirea serviciilor si produselor Snom, cum ar fi profiluri automate in cloud pentru telefoanele IP Snom, interoperabilitate cu Brekeke PBX si optimizari HP ale telefoanelor IP Lync.
      Snom UK a continuat sa fie lider pe piata VoIP din Marea Britanie, in timp ce parteneriatul din decembrie, cu Elastix, permite companiei sa isi extinda prezenta in America Latina.

      Media5 Corporation, un important furnizor de solutii de comunicatii IP multimedia si Media Engine au licentiat InTouch Health pentru a oferii servicii in timp real de comunicatii voce si video pentru solutiile acute in telemedicina, actiune ce permite intrarea in urmatoarea revolutie in telemedicina. In iunie 2013, Media5 a lansat seria VoIP Mediatrix C7, iar in septembrie si octombrie a semnat parteneriate cu Beijing Multitech si Tilgin.

      LANCOM, cel mai important producator german de tehnologie de retea, s-a concentrat in 2013 pe dezvoltarea si producerea de routere si echipamente de retea cat mai securizate. In iunie, Oficiul Federal German a certificat routere-le LANCOM ca fiind componente sigure si de incredere. Compania a fost in prima linie pentru a primi sigiliul de calitate “IT Security made in Germany” si a dezvoltat in 2013 mai multe solutii de combatere a hacker-ilor in mediile de retea.
      In 2014, LANCOM va prezenta la targul EuroCIS, retele inovatoare pentru industria retail.

      Dialogic, The Network Fuel, a fost numit castigator al “2013 American Technology Award in Telecommunications”. Acest titlu defineste cele mai bune servicii si produse din intreaga industrie. Compania a lansat in iunie un software PowerMedia XMS 2.1, iar in decembrie ZRG Int., a implementat PowerMedia HMP, oferind o flexibilitate fara precedent in centrul de contact. Datorita BorderNet, din familia Session Border Controller (SBC), Dialogic a fost numit “Visionary in 2013 Magic Quadrant” de catre Gartber Inc.

      InVision, a prezentat prin brand-ul Call Center School, la evenimente precum “Call Center & Customer Management Expo sau Erfolgreiches Contactcenter” programe e-learning si alte demonstratii.
      In 2013, InVision a organizat si a sustinut mai multe webinarii. Participantii la aceste cursuri au auzit de unele conceptii gresite despre managementul fortei de munca (in mai) si au invatat despre cum pot face fata provocarilor comune de planificare si alte probleme din centrele de contact (in septembrie).
      Pe 30 ianuarie 2014, injixo va prezenta un webinar gratuit despre cum se implementeaza un program in 7 pasi pentru a imbunatati eficienta in centrele de contact sau ce intrumente pot fi folosite pentru a sprijini si a atinge obiectivele definite de aderenta.

      In 2013, Voxtron GmbH a lansat Communication Center pentru SAP, astfel utilizatorii au posibilitatea sa navigheze eficient in interfata de SAP, fara conditii suplimentare client-side. In septembrie a avut loc in Bruchsal “Two event – One place 2.0”, eveniment sponsorizat de Voxtron, ce a gazduit, pe langa discutile despre retele telefonice si call center, cursuri de golf pentru jucatori si amatori.
      In decembrie 2013 Voxtron a sustinut mai multe webinarii gratuite pentru domeniile vanzari si tehnologie. Acestea fac parte din intentia companiei de a gazdui webinarii pentru partenerii Voxtron GmbH si in urmatoarele luni.

      Enterasys Networks, s-a clasat pe locul al patrulea in cota de piata globala, potrivit raportului Enterprise Edge Dellòro Group. Succesul continuu al companiei poate fi atribuit solutiilor OneFabric. In iunie, compania a anuntat un parteneriat cu Unified Communications Technologies, iar in august a incheiat un parteneriat cu Adnan Menderes Airport din Turcia. Enterasys Networks a realizat o crestere de 32% in sectorul educatiei din intreaga lume, continuand sa ajute institutiile de invataman superior.
      Enterasys Networks, acum parte din Extreme Networks, a fost distinsa in decembrie cu premiul “Readers Choice Top 100 Product” pentru solutia wireless IdentiFi.

      Hughes Communications India Limited, o subdiviziune a Hughes Network Systems, a fost premiata in 2013 drept “Best VSAT Operator in India”, compania castigand in luna mai si bronzul pentru “Best New Products” in cadrul “8th Annual 2013 Hot Companies and Best Products Awards”. Liderul mondial in retele si servicii de banda larga prin satelit, a prezentat in luna iunie, cele mai recente inovatii tehnologice in cadrul conferintei CommunicAsia 2013. In septembrie, a fost numita “Furnizorul Anului” la “Conference Industry Awards Competition” iar in decembrie au anuntat semnarea unui parteneriat cu Joint-Stock Company Iskra Research & Development, unul din marii operatori VSAT din Rusia.

      Dassault Systemes, liderul mondial in software de proiectare 3D, a anuntat in iulie, noul sau EXALEAD OneCall. Acesta ofera agentilor de vanzari din prima linie, cel mai bun mod de a transforma interactiunile cu clientii intr-o crestere de afaceri profitabile, iar in septembrie, a lansat “Smarter, Faster, Lighter”, o solutie noua care coordoneaza mecanica, electronica si software-ul unei companii. In noiembrie, Dassault Systemes a sustinut conferinta anuala 3DS Customer FORUM, in Las Vegas, cu un set divers de clienti, evenimentul prezentand transformarea prin care trec industriile din America de Nord utilizand platforma 3DEXPERIENCE. In ultima luna a anului 2013, compania a anuntat semnarea unui contract pentru preluarea de 84% din Realtime Techonology AG (RTT).


Noutatile BEIA Consult se pot gasi de asemenea pe site-ul www.dect.ro sau pagina de Facebook: www.facebook.com/BeiaConsult

Beia Consult International - Siemens System Partner - Companie de consultanta IT&C si servicii in domeniul telecomunicatiilor, activa pe piata de centrale telefonice in Romania din anul 1991, partener autorizat SIEMENS, distribuitor oficial DIALOGIC / EICON, FMT, Tiptel, AEG, Keymile, Voxtron, Dasan, Invision, Enterasys, iXware, Beyertone, Rhode&Schwarz Topex, Lancom isi desfasoara activitatea in domeniile: cercetare, proiectare, productie, distributie, vanzari, instalari, service si consultanta.

George SUCIU Jr. / IT Corporate Solutions Manager
BEIA CONSULT INTERNATIONAL
- SIEMENS SYSTEM PARTNER -
Dialogic® Regional Distributor Romania & Moldova
Intel® Communications Technology Provider
Tel / Fax : 0040-21-332.30.06 - www.beia.ro / www.dect.ro / www.centrala-telefonica.ro

Extra Information:
For more information, please visit this related link:  Beia Consult International.


Article Statistics:
Viewed:100160
Current Reviews: 0
Beia Consult International makes retrospective of 2013
Write Review Continue
Shopping Cart more
0 items
News Categories
PABX (7)
Phones (2)
Networking (2)
Beia (3)
Diverse->
  Events (11)
  Exhibitions (18)
  Press Release (26)
Latest News
Beia Consult International makes retrospective of 2013
Unify Portal
At Beia Consult, the winter comes with discounts
Surveillance video with Gigaset Baby Monitor
Black Friday - Discount for Gigaset
Beia Consult International launch the official blog
Beia Consult latest news from CeBIT and partners
Beia - latest events from partners and Best Wishes for 2013 !
Beia at 3DEXPERIENCE and exhibits at TIB 2012 on 17 – 20 october
BEIA Consult at ZCOM, Dialogic Day and invites to ANGACable show
Specials more
Micro centrale telefonice Alcatel 5101D (Telstra)
Micro centrale telefonice Alcatel 5101D (Telstra)
Must be logged in for prices!
Must be logged in for prices!
Reviews more
Gigaset SL780 - DECT Siemens cordless phone ECO+ plus
Siemens Home and Office Communication Devices (SHC) prezinta ..
5 of 5 Stars!
Languages
Romana English Deutsch Español
Currencies

Copyright © 2003 Beia E-commerce
Powered by Beia

Beia 15 ani centrale telefonice